Tagliatelle cu ciuperci si carne

de raluca95 in Paste, 14 Ian 2015 | 965 vizualizari

 

De fiecare data cand nu stiu ce sa gatesc ma opresc la paste, sunt o mie de moduri diferite in care le putem gati.. Acestea sunt rapide si gustoase.. Sper sa va placa! :D

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne tocata
  • 300 g ciuperci (eu am folosit proaspete)
  • o ceapa tocata marunt
  • 3/4 catei de usturoi (aici depinde de gusturi, daca va place usturoiul sau nu)
  • jumatate de pahar de vin
  • o cutiuta de 200ml de smantana dulce pentru gatit
  • 300 g tagliatelle
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ciuperci si carne:

Punem la calit ceapa tocata cu putin ulei (eu de obicei folosesc de masline dar nu e obligatoriu, se poate folosi si cel de floarea soarelui sau de porumb), cand incepe sa devina trasparenta si sa se inmoaie, adaugam carnea si ciupercile tocate (nu prea marunt pentru ca scad) si le lasam sa se caleasca impreuna dupa care adaugam vinul.


Cand alcoolul din vin s-a evaporat, adaugam si usturoiul tocat foarte marunt, putina sare si smantana dulce; lasam sa mai dea un clocot si stingem focul (puteti adauga putin piper macinat daca doriti si va place). Intre timp fierbem pastele (timpul de fierbere depinde de paste, eu am folosit tagliatelle, dar sunt bune orice tip de paste). Cand sunt fierte, scurgem apa, adaugam sosul si parmezanul si servim.


Sper sa va placa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ciuperci si carne" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

raluca95 1

15.01.2015, 15:59

dantes 1

17.01.2015, 11:54

Bune!

raluca95 1

17.01.2015, 13:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu ciuperci, carnati si sos de rosii cu usturoi