Tagliatelle cu ciuperci

de - Andreea - in Paste, 27 Mai 2014 | 3815 vizualizari

 

Imi plac mult pastele...la fel de mult ciupercile.De data asta le-am combinat cu usturoi si ceapa verde...foarte simplu si bun pentru masa de pranz.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr tagliatelle
  • sare
  • 100 ml ulei de masline
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 200 gr ciuperci tip champignon
  • parmezan
  • patrunjel proaspat
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ciuperci:

Curatam si spalam ciupercile.Separam palariile de picioruse si le tocam .

Usturoiul si ceapa le spalam si le tocam marunt.Le calim intr-o tigaie unde am incins uleiul.

Adaugam apoi ciupercile.Lasam la foc iute pana ce se va evapora toata apa si ciupercile s-au calit si ele.Punem sare si piper dupa gust.

Separat punem apa la fiert.Cand a inceput sa fiarba,punem sare si apoi pastele.Amestecam din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca.

Cand sunt gata,scurgem apa si adaugam pastele in tigaia cu ciuperci.

Presaram patrunjelul spalat si tocat marunt si amestecam bine.

Dupa preferinta presaram parmezan in momentul servirii.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu ciuperci și sos Gouda