Melci cu nuca

de gaby_gabytza in Prajituri, 18 Mar 2012 | 2353 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g nuca
  • 1 ou
  • 2 linguri unt
  • 100 g zahar
  • 1 cub drojdie
  • 150 lapte
  • umplutura
  • 8 linguri nuca
  • zahar
  • scortisoara
  • uns
  • zahar
  • lapte
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci cu nuca:

Drojdia o dizolvam in lapte si o lingurita de zahar,o lasam deoparte pana face besici.Adaugam untul topit si racit,laptele incalzit,oul batut,zaharul si faina si framantam,lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.


Umplutura - amestecam toate ingredientele intindem o foaie si adaugam umplutura pe toata suprafata.Rulam si taiem felii dupa care le asezam in tava si le dam la cuptor pana se rumenesc frumos.


eu am amestecat cca 700 g lapte si 100 g zahar si 1 lingura de scortisoara


dupa ce i-am scos din cuptor i-am inmuiat in lapte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Sim0na 1

18.03.2012, 21:45

Mmm... delicios!

mamaieelena 1

19.03.2012, 00:37

imi plac

MIUTA 1

19.03.2012, 12:13

Deliciosi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pandişpan cu cremă de vanilie şi portocală