Melci cu nuca

de gaby_gabytza in Prajituri, 18 Mar 2012 | 4120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g nuca
  • 1 ou
  • 2 linguri unt
  • 100 g zahar
  • 1 cub drojdie
  • 150 lapte
  • umplutura
  • 8 linguri nuca
  • zahar
  • scortisoara
  • uns
  • zahar
  • lapte
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci cu nuca:

Drojdia o dizolvam in lapte si o lingurita de zahar,o lasam deoparte pana face besici.Adaugam untul topit si racit,laptele incalzit,oul batut,zaharul si faina si framantam,lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.

Umplutura - amestecam toate ingredientele intindem o foaie si adaugam umplutura pe toata suprafata.Rulam si taiem felii  dupa care le asezam in tava si le dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

eu am amestecat cca 700 g lapte si 100 g zahar si 1 lingura de scortisoara

dupa ce i-am scos din cuptor i-am inmuiat in lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

18.03.2012, 21:45

Mmm... delicios!

mamaieelena 1

19.03.2012, 00:37

imi plac

MIUTA 1

19.03.2012, 12:13

Deliciosi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere, biscuiti si bezea