Melci cu sunca si cascaval

de Irina in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2015 | 9130 vizualizari

 

Melci sau foietaj, atat de rapid i-am facut si atat de buni sunt! Va poftesc acum, cat sunt calzi, sa-i incercati si voi.

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat pentru foietaj
  • 200 g cascaval Sofia
  • 1 rosie mica
  • 4 felii sunca de pui
  • frunzulite proaspete de busuioc
  • 1 galbenus de ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci cu sunca si cascaval:

Am folosit aluat pentru foietaj congelat, drept care, intai am lasat foaia sa se dezghete.


Intre timp am pregatit celelalte ingrediente: am dat cascavalul pe razatoare, am spalat rosia si am taiat-o cubulete, am pregatit alaturi busuiocul, sunca si galbenusul de ou.


Am intins foaia de aluat si am presarat peste ea cascaval ras din belsug, sa o acopere bine.


Deasupra am pus cubuletele de rosii, frunzulitele de busuioc si le-am acoperit cu feliile de sunca.


Am rulat foaia cu grija, dupa care am taiat felii de 2 cm latime, pe care le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Am uns melcii cu galbenus de ou si i-am pus in cuptorul deja incins la 200 grade, cam 25 minute. I-am lasat pana s-au rumenit frumos.

TIPS-URI

1

dupa ce ati presarat cascaval si rosii, puteti condimenta foaia cu sare, piper

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

08.06.2015, 19:34

Am venit la masa!

Gicuta69 1

09.06.2015, 09:10

Rapid si gustos!

Aletta 1

09.06.2015, 15:10

Mai ai?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Crap la cuptor pe pat de cartofi
  • 30

    J

  • 31

    V

  • 01

    S

  • 02

    D

  • 03

    L

  • 04

    MA

  • 05

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocana de legume

ieri la 22:08

Balmos

ieri la 20:19

Paste cu hribi si sos alb

de Rocsi 9

ieri la 18:58

Salata de vara cu branza feta

pe 02.08 la 22:37

Aperitiv placinta invartita

pe 02.08 la 20:00

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu branza si cascaval