Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Melci sau foietaj, atat de rapid i-am facut si atat de buni sunt! Va poftesc acum, cat sunt calzi, sa-i incercati si voi.
Am folosit aluat pentru foietaj congelat, drept care, intai am lasat foaia sa se dezghete.
Intre timp am pregatit celelalte ingrediente: am dat cascavalul pe razatoare, am spalat rosia si am taiat-o cubulete, am pregatit alaturi busuiocul, sunca si galbenusul de ou.
Am intins foaia de aluat si am presarat peste ea cascaval ras din belsug, sa o acopere bine.
Deasupra am pus cubuletele de rosii, frunzulitele de busuioc si le-am acoperit cu feliile de sunca.
Am rulat foaia cu grija, dupa care am taiat felii de 2 cm latime, pe care le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Am uns melcii cu galbenus de ou si i-am pus in cuptorul deja incins la 200 grade, cam 25 minute. I-am lasat pana s-au rumenit frumos.
1
dupa ce ati presarat cascaval si rosii, puteti condimenta foaia cu sare, piper
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult