Cartofi cu Blue Stilton si ceapa

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2014 | 968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame cartofi mici
  • 100 grame branza Blue Stilton
  • 2 fire de ceapa verde, taiata rondele
  • sare grunjoasa
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu Blue Stilton si ceapa:

Cartofii se fierb in coaja 15 minute. Se lasa putin la racit, apoi se taie in jumatati, longitudinal.

Se presara sare, se aseaza feliute subtiri de branza, apoi se presara rondele de ceapa si pieper.

Se consuma imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu Blue Stilton si ceapa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Valclaudia

Valclaudia 1

07.06.2014, 21:52

arata super!

madi_marin

madi_marin 1

08.06.2014, 09:12

simplu si delicios!

mirela0911

mirela0911 1

09.06.2014, 09:50

deliciosi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!