Melci din foietaj cu branzeturi

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 25 Aug 2014 | 8311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj din comert (400 gr.)
  • cca 2 lingurite pasta de ardei (de la Univer am avut eu)
  • cca 100 gr. branza telemea zdrobita intre degete
  • cca 100 gr. cascaval ras
  • 1/2 ardei rosu taiat cubulete
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci din foietaj cu branzeturi:

Foaia de aluat foietaj se lasa la dezghetat,apoi o ungem cu pasta de ardei.

Presaram cascaval ras, branza telemea zdrobita si ardeiul tocat cubulete.

Rulam strans foaia,apoi taiem rulouri de grosimea dorita.

Le asezam in tava captusita cu hartie de copt, apoi le dam in cuptorul preincalzit pentru 20 minute la temperatura de 180 grade,pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci din foietaj cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mini pateuri cu crema de branza si rosii cherry coapte