Melcisori cu carne

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2009 | 3210 vizualizari

 

Melcişori cu carne sunt un aperitiv delicios, zice Diana I.

 

INGREDIENTE

  • - 1 ceapă mijlocie
  • -150 de grame caşcaval
  • - cimbru, patrunjel după gust
  • - 1 ou
  • - 500 de grame de carne de porc,(sau amestec) tocată şi condimentată
  • - 2 linguri de pastă de roşii
  • - 150 de grame de brânză de vaci
  • - 7 linguri de lapte
  • - 6 linguri ulei
  • - 1 linguriţă de sare
  • - 300 grame de făină
  • - 1 pliculeţ praf de copt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu carne:

Mode de preparare:

Se curăţă ceapa şi se taie mărunt.

Se taie caşcavalul cubuleţe.

Se toacă pătrunjelul mărunt.

Se separă albuşul de galbenuş.

Se amestecă albuşul, carnea tocată, cimbru, ceapa pătrunjelul, pasta de roşii , piperul şi caşcavalul.

Se mestcă brânza de vaci cu laptele, uleiul şi sarea.

Făina se amestecă cu preful de copt şi se adaugă la compoziţia de brânză.

Se întinde aluatul pe o suprafaţă presărată cu făină şi se formează un dreptunghi de circa 50 per 30 cm.

Se întinde carnea tocată peste aluat şi se rulează pe lung.

Se taie rulada in 14 felii de circa 3 cm si se aşează în tava unsă cu margarină cu partea secţionată in sus.

Se amestecă gălbenuşul cu o lingură de lapte şi se ung marginile aluatului.

Se pune tava la cuptor şi se coace aproximativ 40 de minute.

La sfarşit se presară pătrunjel şi cimbru.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu carne" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Ligia Bxl 1

27.01.2011, 09:49

buni buni

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi a la Bunica