Melcisori cu carne

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2009 | 4454 vizualizari

 

Melcişori cu carne sunt un aperitiv delicios, zice Diana I.

 

INGREDIENTE

  • - 1 ceapă mijlocie
  • -150 de grame caşcaval
  • - cimbru, patrunjel după gust
  • - 1 ou
  • - 500 de grame de carne de porc,(sau amestec) tocată şi condimentată
  • - 2 linguri de pastă de roşii
  • - 150 de grame de brânză de vaci
  • - 7 linguri de lapte
  • - 6 linguri ulei
  • - 1 linguriţă de sare
  • - 300 grame de făină
  • - 1 pliculeţ praf de copt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu carne:

Mode de preparare:

Se curăţă ceapa şi se taie mărunt.

Se taie caşcavalul cubuleţe.

Se toacă pătrunjelul mărunt.

Se separă albuşul de galbenuş.

Se amestecă albuşul, carnea tocată, cimbru, ceapa pătrunjelul, pasta de roşii , piperul şi caşcavalul.

Se mestcă brânza de vaci cu laptele, uleiul şi sarea.

Făina se amestecă cu preful de copt şi se adaugă la compoziţia de brânză.

Se întinde aluatul pe o suprafaţă presărată cu făină şi se formează un dreptunghi de circa 50 per 30 cm.

Se întinde carnea tocată peste aluat şi se rulează pe lung.

Se taie rulada in 14 felii de circa 3 cm si se aşează în tava unsă cu margarină cu partea secţionată in sus.

Se amestecă gălbenuşul cu o lingură de lapte şi se ung marginile aluatului.

Se pune tava la cuptor şi se coace aproximativ 40 de minute.

La sfarşit se presară pătrunjel şi cimbru.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu carne" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Ligia Bxl 1

27.01.2011, 09:49

buni buni

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu telemea si seminte de canepa