Melcisori cu nuca si marmelada

de Constelatialeu in Dulciuri, 23 Noi 2014 | 4354 vizualizari

 

Din cand in cand poftesc la marmelada aia din comert,aia care se taie cu cutitul...habar n-am din ce este facuta si nici nu vreau sa stiu,atata timp cat imi place la gust....

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foietaj
  • 115 g marmelada
  • 80 g nuca macinata
  • 1 ou mic
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu nuca si marmelada:

Amestecam marmelada cu nuca, omogenizam bine. Oul il batem bine. Intindem aluatul foitaj, il ungen cu ou si intindem marmelada amestecata cu nuca. Rulam cat mai strans si ungem aluatul in timp ce rulam. Apoi taiem in rondele aproximativ egale, le asezam in tava de la aragaz, tapetata cu hartie de copt. Cand le asezam in tava incercam sa le dam o forma cat mai rotunda, sa semene cu un melcisor, le ungem cu restul de ou si dam tava la cuptor, cca 20 min, pana incep sa se rumeneasca.

 

TIPS-URI

1

cand bagam tava la cuptor,sub ea punem un vas cu apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu nuca si marmelada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Ksenya 1

24.11.2014, 09:26

au iesit faine!

cristinutanicolita 1

24.11.2014, 17:31

deliciosi

anca_rm 1

25.11.2014, 08:52

simplu si bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cuiburi de viespi (sau melcisori cu nuca si miere)