Melcisori cu nuca si marmelada

de Constelatialeu in Dulciuri, 23 Noi 2014 | 3884 vizualizari

 

Din cand in cand poftesc la marmelada aia din comert,aia care se taie cu cutitul...habar n-am din ce este facuta si nici nu vreau sa stiu,atata timp cat imi place la gust....

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foietaj
  • 115 g marmelada
  • 80 g nuca macinata
  • 1 ou mic
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu nuca si marmelada:

Amestecam marmelada cu nuca, omogenizam bine. Oul il batem bine. Intindem aluatul foitaj, il ungen cu ou si intindem marmelada amestecata cu nuca. Rulam cat mai strans si ungem aluatul in timp ce rulam. Apoi taiem in rondele aproximativ egale, le asezam in tava de la aragaz, tapetata cu hartie de copt. Cand le asezam in tava incercam sa le dam o forma cat mai rotunda, sa semene cu un melcisor, le ungem cu restul de ou si dam tava la cuptor, cca 20 min, pana incep sa se rumeneasca.

 

TIPS-URI

1

cand bagam tava la cuptor,sub ea punem un vas cu apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu nuca si marmelada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Ksenya 1

24.11.2014, 09:26

au iesit faine!

cristinutanicolita 1

24.11.2014, 17:31

deliciosi

anca_rm 1

25.11.2014, 08:52

simplu si bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Cuiburi de viespi (sau melcisori cu nuca si miere)