Melcisori cu ostropel de pui

de violeta30 in Pui, 25 Ian 2015 | 3435 vizualizari

 

M-am cam saturat de piure cu sos sau friptura cu cartofi prajiti si n-am dat gres cu alegerea facuta :))

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui (superioara si inferioara)
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de smantana
  • 4 catei de usturoi mai maricei
  • 250 ml suc de rosii
  • o punga cu paste melcisori
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu ostropel de pui:

Se pun pulpele la prajit pe ambele parti si le vom lasa cu capacul deasupra pana se rumenesc, dar nu foarte mult. Intre timp punem pastele la fiert in apa cu sare. 

Dupa ce s-au rumenit pulpele se adauga sucul de rosii, lasam sa fiarba vreo 10 minute, potrivim de sare, punem usturoiul pe care l-am pisat ca pentru mujdei si in care adaugam smantana cu putina apa pana devine un sos mai lichid si rasturnam peste carne. Condimentam cu cimbru si piper, presaram marar dupa gust, lasam sa dea un clocot. Pastele fierte si scurse de apa le punem peste sos si amestecam ca sa se combine aromele. Oprim focul si punem capacul, lasam vreo 5 minute deoparte si amestecam apoi din nou. Se vor imbiba pastele cu ostropel, un deliciu !

Pofta mare !

TIPS-URI

1

se mai pot adauga ciuperci si masline (eu nu am avut)

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ostropel din pipote si inimi de pui