Melcisori cu ostropel de pui

de violeta30 in Pui, 25 Ian 2015 | 1318 vizualizari

 

M-am cam saturat de piure cu sos sau friptura cu cartofi prajiti si n-am dat gres cu alegerea facuta :))

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui (superioara si inferioara)
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de smantana
  • 4 catei de usturoi mai maricei
  • 250 ml suc de rosii
  • o punga cu paste melcisori
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu ostropel de pui:

Se pun pulpele la prajit pe ambele parti si le vom lasa cu capacul deasupra pana se rumenesc, dar nu foarte mult. Intre timp punem pastele la fiert in apa cu sare.


Dupa ce s-au rumenit pulpele se adauga sucul de rosii, lasam sa fiarba vreo 10 minute, potrivim de sare, punem usturoiul pe care l-am pisat ca pentru mujdei si in care adaugam smantana cu putina apa pana devine un sos mai lichid si rasturnam peste carne. Condimentam cu cimbru si piper, presaram marar dupa gust, lasam sa dea un clocot. Pastele fierte si scurse de apa le punem peste sos si amestecam ca sa se combine aromele. Oprim focul si punem capacul, lasam vreo 5 minute deoparte si amestecam apoi din nou. Se vor imbiba pastele cu ostropel, un deliciu !


Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

se mai pot adauga ciuperci si masline (eu nu am avut)

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

26.01.2015, 08:47

elucubratiiculinare 1

26.01.2015, 09:20

ce mancarica buna

violeta30 1

26.01.2015, 10:23

Buna si rapida La fel de rapid s-a si dus

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ostropel cu carne de pasare