Mere caramelizate

de Simo in Dulciuri, 15 Apr 2009 | 9856 vizualizari

 

La noi, in Brasov, ninge de zor! Si m-am gandit ca ar fi bune niste mere dulci!

 

INGREDIENTE

  • 5 mere
  • 400 g zahar
  • 1 sticluta colorant alimentar rosu
  • 5 betisoare de frigarui
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere caramelizate:

Caramelizam zaharul intr-o craticioara adanca. Se adauga cateva linguri de apa, una cate una, pana devine un sirop curgator. Punem colorantul alimentar si se lasa sa fiarba putin. Spalam merele si le stergem bine. Intr-un vas cu apa rece, tinem putin merele sa se raceasca. Infigem cate un bat de frigaruie intr-un mar si-l dam prin sirop. Le punem apoi pe o farfurie. Baietii mei pur si simplu le-au lins!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mere caramelizate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

16.01.2010, 12:30

ce ziceti sa faceti din putina sfecla ?
ar fi si natural pe deasupra nu de sinteza , sfecla coloreaza f. bine ,

elena1988 1

04.03.2011, 16:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si caramel