Mere invelite in zahar ars si nuci

de cristina_s_world in Dulciuri, 12 Oct 2012 | 3233 vizualizari

 

Asta era alt desert al copilariei mele. Mirosul merelor invelite in zahar ars si nuci imi aduce in minte clipe foarte frumoase, chicoteli si joaca:)

 

INGREDIENTE

  • - trei merisoare mai micute dintr-un soi mai acrisor
  • - 6 linguri de zahar
  • - 5 mieji de nuca macinati mai mare
  • - trei betisoare, ca acelea de inghetata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere invelite in zahar ars si nuci:

Spalam si uscam bine merisoarele si infigem betele chiar langa codita.


Zaharul il topim intr-o craticioara. Tavalim merele prin zahar ars si repede prin nuca macinata. Atentie: zaharul se intareste repede pe mere, asa ca dati repede prin nuca merele invelite in zahar ars.


E un desert simplu si foarte usor de facut.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mere invelite in zahar ars si nuci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

olivee 1

12.10.2012, 23:21

ce bine arata.nu imi trimiteti si mie macar unul??

mamaieelena 1

13.10.2012, 07:41

bun,bun

Ina 1

14.10.2012, 07:57

waw!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Mere caramelizate cu alune (de post)