Merluciu cu sos

de ianculubita in Peste, 22 Feb 2011 | 3688 vizualizari

 

Pentru ca suntem o familie,mare devoratoare de peste,majoritatea retetelor mele,vor fi cu peste si fructe de mare(preferatele mele)

 

INGREDIENTE

  • 1kg de peste,de preferinta alb
  • 3-4catei de usturoi,
  • 500g rosii sau 1cutie mare de rosii in bulion
  • sare,piper
  • ulei
  • verdeata
  • 50g masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merluciu cu sos:

Pestele,curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte,pana este gata sosul.In tigaia cu ulei(3-4linguri),se pun rosiile date la blender,impreuna cu usturoiul zdrobit;se condimenteaza cu sare,piper si putin zahar,daca rosiile nu sunt suficient de dulci;se pune capacul,iar dupa cateva clocote,se adauga pestele si maslinele;se lasa la foc mic iar dupa 20min,se intoarce pestele cu mare grija fara sa se rupa;se serveste cu patrunjel deasupra,putin rozmarin si de ce nu,cu mamaliguta ca doar este peste.Va doresc Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Merluciu cu sos" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Ina 1

24.02.2011, 17:04

Bun venit! Trebuie sa incerc si eu papica ta

kukibella 1

25.02.2011, 20:29

stoi_mimi 1

26.02.2011, 17:04

apetisant si incitant ptr papilele gustative

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav in bacon