Mezel de slanina

de anisoara in Mezel de casa, 24 Ian 2010 | 8014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • slanina proaspata ,
  • piper rosu maruntit
  • sau boia, piper negru maruntit
  • sare
  • castraveti murati
  • usturoi
  • ardei iuti sau dulci

       

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mezel de slanina:

Bucata de slanina mai mare se pune in congelator sa inghete. Cu un cutit lung si ascutit se taie fasii subtiri de slanina. Fiecare fisie se presare cu sare si piper rosu sau negru pe ambele parti. Se ruleaza, se inveleste in hirtie de aluminiu sau pelicula pt bucatarie. Rulourile pregatite din slanina se lasa in frigider pe la pastrare.


Rulourile se dezvelesc si se taie in feliute mai subtiri. Se servesc la masa cu ceapa proaspata, usturoi , castraveti , ardei iuti sau dulci.


Se servesc cu cartofi ferti sau un sos de fasole.Este deosebit de gustos cu piine coapta de casa calda.


Este o gustare deaosebita pentru o bautara tare , cum ar fi tuica, vodca.








Daca ti-a placut reteta noastra "Mezel de slanina" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

anisoara 1

24.01.2010, 22:39

Mi se pare , ca aceasta receta nu este inregistrata, pt ca nu se vede pe prima pagina a sitului.

adry88 1

04.06.2011, 10:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Martisor
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 01

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Taco mexican

ieri la 22:09

Fursecuri de Martisor

ieri la 20:16

Ciorba de porc cu afumatura si zeama de varza

de Rocsi 9

ieri la 19:04

RETETA RECOMANDATA
Slanina afumata de mangalita, fiarta cu usturoi si boia