Mic dejun

de Valclaudia in Sandvisuri, 30 Sep 2013 | 3052 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 chifla Laugenbrot
  • 2 felii dovlecei pane
  • 1 rosie
  • 3 frunze de salata verde
  • sare aromata (ierburi de Provence)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun:

Taiem chifla Laugenbrot in doua.

( Reteta de chifle: http://www.bucataras.ro/retete/chifle-laugenbrot-51653.html)

Asezam intre feliile ei cele doua felii de dovlecei pane.

( Reteta de dovlecei pane: http://www.bucataras.ro/retete/dovlecei-pane-51654.html)

Spalam rosia si frunzele de salata, le taiem dupa preferinta. Asezam totul pe o farfurie si presaram sare aromata.

Pofta buna si o saptamana minunata va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (18)

ianculubita 1

30.09.2013, 12:06

Alina26 1

30.09.2013, 12:44

bun bun!!!!!

simona72 1

30.09.2013, 15:21

Bun si sanatos!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Lipie umpluta cu mozzarela, kaizer si ceapa verde