Mic Dejun

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2010 | 4058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Chfle
  • unt
  • salam
  • ardei galben
  • rosie
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic Dejun:

Am taiat chifelele in doua, le-am uns cu unt. Apoi am asezat in fiecare chifla felii de salam, fasiii de ardei galben. fasii de cascaval si rondele de rosii, peste rosii am mai pus cascaval.

Am inchis chifla si am pus deasupra cateva cubulete mici de cascaval.

Am introdus chiflele in cuptorul cu microunde timp de 3 minute...pana ce s-a topit cascavalul.

Au fost foarte bune.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic Dejun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Adinacarla 1

27.06.2010, 14:02

ma bucur ca-ti plac eclerash...si mie imi plac mult.

nadina73 1

29.06.2010, 12:03

si mie imi plac si am pus si furcile super bun

Adinacarla 1

29.06.2010, 13:42

multumesc nadina...incerc eu sa tin dieta dar ..frigiderul e vinovat ca e mare si incapator

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saratele din iaurt cu feta si oregano