Mic dejun cald

de Dya Daniela Andrei in Sandvisuri, 1 Mar 2015 | 5115 vizualizari

 

Rezultaul unei paini feliate, ce in mod normal nu o consum (niciodata nu optez pentru paine feliata, daca depinde de mine desigur!)

 

INGREDIENTE

  • Paine feliata
  • un ardei gras rosu
  • 10 felii de cascaval
  • 10 felii de sunca/kaizer
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • cateva cuburi de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun cald:

Intr-un vas/tava asezam hartie de copt (cu dimensiuni mai mari, astfel incat sa putem acoperi continutul), asezam feliile de paine, iar printre acestea cascavalul, kaizerul/sunca si ardeiul gras taiat rondele.

Presaram ceapa verde tocata marunt, adaugam cubuletele de unt si asezam foia de copt parte peste parte.

Punem vasul in cuptorul incins pentru 20 de minute, dupa care desfacem hartia si lasam sa se rumeneasca usor, pentru inca 10 minute.

Optional, inainte de a scoate vasul din cuptor, se poate presara putin cascaval ras.

Se serveste cald. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Cantitatile si ingredientele folosite variaza in functie de gusturi.

2

Ar fi fost tare faine si cateva felii de ciupercute fripte pe tava!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cald" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Dya Daniela Andrei 1

02.03.2015, 20:44

mirela0911 1

03.03.2015, 13:22

Buna idee! Delicios!

Dya Daniela Andrei 1

03.03.2015, 16:18

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!