Mic dejun cald

de Dya Daniela Andrei in Sandvisuri, 1 Mar 2015 | 10734 vizualizari

 

Rezultaul unei paini feliate, ce in mod normal nu o consum (niciodata nu optez pentru paine feliata, daca depinde de mine desigur!)

 

INGREDIENTE

  • Paine feliata
  • un ardei gras rosu
  • 10 felii de cascaval
  • 10 felii de sunca/kaizer
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • cateva cuburi de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun cald:

Intr-un vas/tava asezam hartie de copt (cu dimensiuni mai mari, astfel incat sa putem acoperi continutul), asezam feliile de paine, iar printre acestea cascavalul, kaizerul/sunca si ardeiul gras taiat rondele.

Presaram ceapa verde tocata marunt, adaugam cubuletele de unt si asezam foia de copt parte peste parte.

Punem vasul in cuptorul incins pentru 20 de minute, dupa care desfacem hartia si lasam sa se rumeneasca usor, pentru inca 10 minute.

Optional, inainte de a scoate vasul din cuptor, se poate presara putin cascaval ras.

Se serveste cald. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cantitatile si ingredientele folosite variaza in functie de gusturi.

2

Ar fi fost tare faine si cateva felii de ciupercute fripte pe tava!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cald" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Franzelă umplută