Mic dejun copios

de elena1988 in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2011 | 2547 vizualizari

 

A fost foarte bunnnnn, salam prajit, oua fierte, bruschete si paine cu unt si branzica.

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 3 oua fierte tari
  • unt
  • branza
  • salam prajit
  • 2 rosii mici
  • busuioc
  • ulei de masline
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 2 linguri de maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun copios:

Am prajit salamul,ouale le-am fiert si le-am taiat feliute, bagheta am taiat-o felii, rosiile le-am pus in apa fiarta ca sa le decojesc mai usor, am prajit cateva felii de bagheta, le-am uns cu ulei de masline, am pus busuioc si rosiile taiate marunt, am uns alte felii de bagheta neprajite cu unt si am pus branza deasupra, am pus ouale feliate,si salamul prajit,apoi am facut o salata din telina, morcov si maioneza, am servit cu ceai de fructe de padure.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun copios" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

elena1988 1

18.02.2011, 17:51

nico te servesc cu cea m-ai mare placere

elena1988 1

18.02.2011, 17:52

fetele ma bucur ca va place multumesc pentru comentarii

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:56

foarte copios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Mini-tarte cu sparanghel