Mic dejun copios

de elena1988 in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2011 | 4841 vizualizari

 

A fost foarte bunnnnn, salam prajit, oua fierte, bruschete si paine cu unt si branzica.

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 3 oua fierte tari
  • unt
  • branza
  • salam prajit
  • 2 rosii mici
  • busuioc
  • ulei de masline
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 2 linguri de maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun copios:

Am prajit salamul,ouale le-am fiert si le-am taiat feliute, bagheta am taiat-o felii, rosiile le-am pus in apa fiarta ca sa le decojesc mai usor, am prajit cateva felii de bagheta, le-am uns cu ulei de masline, am pus busuioc si rosiile taiate marunt, am uns alte felii de bagheta neprajite cu unt si am pus branza deasupra, am pus ouale feliate,si salamul prajit,apoi am facut o salata din telina, morcov si maioneza, am servit cu ceai de fructe de padure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun copios" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

elena1988 1

18.02.2011, 17:51

nico te servesc cu cea m-ai mare placere

elena1988 1

18.02.2011, 17:52

fetele ma bucur ca va place multumesc pentru comentarii

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:56

foarte copios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cascaval de casa