Bulete din cartofi, branza si cascaval cu marar

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2015 | 5269 vizualizari

 

irezistibile.....

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi mari fierti in coaja
  • 2 oua
  • cca 100 gr. branza de burduf
  • cca 150 gr. branza telemea
  • cca 200 gr. cascaval ras
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura de marar verde
  • ulei pentru prajit, cca 400 ml

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete din cartofi, branza si cascaval cu marar:

Spalam cartofii foarte bine sub jet de apa rece si ii fiebem in coaja pana patrunde furculita usor in ei. Ii trecem apoi sub set de apa rece din nou, ii curatam de coaja si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Peste cartofi spargem cele doua oua si adaugam branza de burduf, telemeaua rasa si cascavalul ras, gustam, dca mai este nevoie adaugam sare, daca nu ne limitam la sarea continuta de branzeturi. Presaram piper proaspat macinat, verdeata (mararul) tocata, omogenizam amestecul.

Punem uleiul la incins intr-o craticioara mica in diametru,sa se poata praji buletele uniform in baie de ulei. Cand uleiul este incins formam bilute din amestecul de mai sus, le prajim apoi la foc iute pana devin aramii. Le scoatem pe servetele absorbante sa scapam de uleiul in exces si servim...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete din cartofi, branza si cascaval cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

monik80 1

09.03.2015, 11:47

super bune

daniastefania 1

09.03.2015, 14:11

Ar fi bune cateva!

mirela0911 1

11.03.2015, 13:36

Imi plac, dar fara marar!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

Piept de pui marinat cu rozmarin, sub capac

pe 20.09 la 23:31

Crap prajit, marinat in lapte

pe 20.09 la 18:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Zacusca cu bureti
  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

Piept de pui marinat cu rozmarin, sub capac

pe 20.09 la 23:31

Crap prajit, marinat in lapte

pe 20.09 la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Drob