Bulete din cartofi, branza si cascaval cu marar

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2015 | 2385 vizualizari

 

irezistibile.....

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi mari fierti in coaja
  • 2 oua
  • cca 100 gr. branza de burduf
  • cca 150 gr. branza telemea
  • cca 200 gr. cascaval ras
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura de marar verde
  • ulei pentru prajit, cca 400 ml

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete din cartofi, branza si cascaval cu marar:

Spalam cartofii foarte bine sub jet de apa rece si ii fiebem in coaja pana patrunde furculita usor in ei. Ii trecem apoi sub set de apa rece din nou, ii curatam de coaja si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Peste cartofi spargem cele doua oua si adaugam branza de burduf, telemeaua rasa si cascavalul ras, gustam, dca mai este nevoie adaugam sare, daca nu ne limitam la sarea continuta de branzeturi. Presaram piper proaspat macinat, verdeata (mararul) tocata, omogenizam amestecul.

Punem uleiul la incins intr-o craticioara mica in diametru,sa se poata praji buletele uniform in baie de ulei. Cand uleiul este incins formam bilute din amestecul de mai sus, le prajim apoi la foc iute pana devin aramii. Le scoatem pe servetele absorbante sa scapam de uleiul in exces si servim...

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Bulete din cartofi, branza si cascaval cu marar-0
Bulete din cartofi, branza si cascaval cu marar-1
Bulete din cartofi, branza si cascaval cu marar-2
Bulete din cartofi, branza si cascaval cu marar-3
Bulete din cartofi, branza si cascaval cu marar-4
Bulete din cartofi, branza si cascaval cu marar-5
Bulete din cartofi, branza si cascaval cu marar-6
Bulete din cartofi, branza si cascaval cu marar-7
Bulete din cartofi, branza si cascaval cu marar-8
Bulete din cartofi, branza si cascaval cu marar-9

COMENTARII (20)

monik80

monik80 1

09.03.2015, 11:47

super bune

daniastefania

daniastefania 1

09.03.2015, 14:11

Ar fi bune cateva!

mirela0911

mirela0911 1

11.03.2015, 13:36

Imi plac, dar fara marar!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!