Bulete din cartofi, branza si cascaval cu marar

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2015 | 3505 vizualizari

 

irezistibile.....

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi mari fierti in coaja
  • 2 oua
  • cca 100 gr. branza de burduf
  • cca 150 gr. branza telemea
  • cca 200 gr. cascaval ras
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura de marar verde
  • ulei pentru prajit, cca 400 ml

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete din cartofi, branza si cascaval cu marar:


Spalam cartofii foarte bine sub jet de apa rece si ii fiebem in coaja pana patrunde furculita usor in ei. Ii trecem apoi sub set de apa rece din nou, ii curatam de coaja si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Peste cartofi spargem cele doua oua si adaugam branza de burduf, telemeaua rasa si cascavalul ras, gustam, dca mai este nevoie adaugam sare, daca nu ne limitam la sarea continuta de branzeturi. Presaram piper proaspat macinat, verdeata (mararul) tocata, omogenizam amestecul.


Punem uleiul la incins intr-o craticioara mica in diametru,sa se poata praji buletele uniform in baie de ulei. Cand uleiul este incins formam bilute din amestecul de mai sus, le prajim apoi la foc iute pana devin aramii. Le scoatem pe servetele absorbante sa scapam de uleiul in exces si servim...


Pofta buna!





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete din cartofi, branza si cascaval cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

monik80 1

09.03.2015, 11:47

super bune

daniastefania 1

09.03.2015, 14:11

Ar fi bune cateva!

mirela0911 1

11.03.2015, 13:36

Imi plac, dar fara marar!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert Tiramisu rapid, la pahar
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui in aluat de foietaj