Mic dejun crocant

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2009 | 4596 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 felii de paine
  • cateva linguri de lapte
  • 2 oua
  • mezeluri
  • branzeturi
  • ciupercute
  • 3 linguri smantana
  • sos de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun crocant:

Luam 12 felii de paine, le presam cu o sticla sau cu un sucitor pentru a le intinde.
Apoi pregatim tava de briose, punem feliile, adaugam 2-3 linguri de lapte la fiecare felie de paine, avand grija sa adaugam si pe colturi nu doar in mijlocul feliei.
Tocam si adaugam diferite feluri de mezeluri, branzeturi si alte minunatii gasite in firigider, iar la final adaugam ou batut cu smantana.
Se introduce tava la cuptor pentru 20 de minute (pana devin crocante)
Se serveste cu sos de rosii proaspat.
Este un mic dejun delicios.
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun crocant" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

adry88

adry88 1

20.05.2011, 12:45

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:37

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!