Mic dejun crocant

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2009 | 7864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 felii de paine
  • cateva linguri de lapte
  • 2 oua
  • mezeluri
  • branzeturi
  • ciupercute
  • 3 linguri smantana
  • sos de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun crocant:

Luam 12 felii de paine, le presam cu o sticla sau cu un sucitor pentru a le intinde.
Apoi pregatim tava de briose, punem feliile, adaugam 2-3 linguri de lapte la fiecare felie de paine, avand grija sa adaugam si pe colturi nu doar in mijlocul feliei.
Tocam si adaugam diferite feluri de mezeluri, branzeturi si alte minunatii gasite in firigider, iar la final adaugam ou batut cu smantana.
Se introduce tava la cuptor pentru 20 de minute (pana devin crocante)
Se serveste cu sos de rosii proaspat.
Este un mic dejun delicios.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun crocant" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Caltabos