Pleurotus pane cu cascaval

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2011 | 18455 vizualizari

 

Daca la inceput cand le-am gustat crude nu am fost atat de incantata de gustul putin iute al ciupercilor pleurotus, dupa ce le-am pregatit pane si le-am alaturat cremei de usturoi si mamaligutei...am zis...wow!!!!! Splendide...vi le recomand cu drag...

 

INGREDIENTE

  • 200 gr ciuperci pleurotus cantarite dupa ce au fost curatate( ramane putin din codita si palaria)
  • 3 oua
  • 3 linguri iaurt
  • 3 linguri faina
  • 50 gr cascaval ras pe razatoarea fina
  • 1 varf de lingurita de bicarbonat
  • sare dupa gust( un praf)
  • pesmet( 1/2 pachet)
  • ulei de palmier pentru prajit( sau alt tip de ulei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus pane cu cascaval:

 

Preparam ciupercile pleurotus pane in felul urmator:

Intr-un vas adanc batem ouale impreuna cu sarea, apoi adaugam iaurtul, cascavalul ras, faina si bicarbonatul.

Trecem fiecare ciupercuta prin compozitie, apoi o tavalim prin pesmet( in alt vas).

Prajim pe ambele parti pana se rumeneste frumos.

Pentru crema de usturoi gasiti reteta in pagina mea...

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus pane cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

FlaviaD 1

16.08.2013, 21:31

Foarte bune

xana 1

22.08.2013, 17:25

Am facut aseara ciupercutele astea si au avut mare succes! Foarte bune!

RuxyRux 1

22.08.2013, 17:33

Multumesc ! Ma bucur mult ca v-au placut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sandvişuri rulate