Pleurotus pane cu cascaval

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2011 | 12576 vizualizari

 

Daca la inceput cand le-am gustat crude nu am fost atat de incantata de gustul putin iute al ciupercilor pleurotus, dupa ce le-am pregatit pane si le-am alaturat cremei de usturoi si mamaligutei...am zis...wow!!!!! Splendide...vi le recomand cu drag...

 

INGREDIENTE

  • 200 gr ciuperci pleurotus cantarite dupa ce au fost curatate( ramane putin din codita si palaria)
  • 3 oua
  • 3 linguri iaurt
  • 3 linguri faina
  • 50 gr cascaval ras pe razatoarea fina
  • 1 varf de lingurita de bicarbonat
  • sare dupa gust( un praf)
  • pesmet( 1/2 pachet)
  • ulei de palmier pentru prajit( sau alt tip de ulei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus pane cu cascaval:


Preparam ciupercile pleurotus pane in felul urmator:


Intr-un vas adanc batem ouale impreuna cu sarea, apoi adaugam iaurtul, cascavalul ras, faina si bicarbonatul.


Trecem fiecare ciupercuta prin compozitie, apoi o tavalim prin pesmet( in alt vas).


Prajim pe ambele parti pana se rumeneste frumos.


Pentru crema de usturoi gasiti reteta in pagina mea...



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus pane cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

FlaviaD 1

16.08.2013, 21:31

Foarte bune

xana 1

22.08.2013, 17:25

Am facut aseara ciupercutele astea si au avut mare succes! Foarte bune!

RuxyRux 1

22.08.2013, 17:33

Multumesc ! Ma bucur mult ca v-au placut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne tocata si ciuperci