Clatite umplute in sos de marar verde

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2011 | 2826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15-20 clatite (fara zahar)
  • 200 g ciuperci taiate
  • 300 g bacon(kaizer)
  • 2 oua
  • 3 cepe verzi
  • 200 ml smantana
  • 200 g cas
  • 1 lingura amidon
  • 200 ml iaurt
  • 50g parmezan
  • 1 legatura marar verde
  • oregano
  • sare aromatizata
  • piper mozaic proaspat macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute in sos de marar verde:

Curatam ceapa si o tocam marunt impreuna cu cozile verzi cu tot.

Baconul si ciupercile le taiem fasii.

Casul il radem pe razatoarea cu gauri mari.

Tocam marunt mararul verde.

Punem baconul la prajit in putin ulei , adaugam apoi ceapa verde.Dupa ce devine sticloasa adaugam ciupercile, asezonam si lasam 5-10 minute la foc potrivit, invartind in compozitie din cand in cand.

Stingem focul si adaugam ouale, casul razuit si putin marar verde.Omogenizam bine, dupa care adaugam cate o lingura din compozitie in fiecare clatita.Rulam clatitele astfel incat sa nu iasa compozitia din ele.

Ungem o forma de yenna cu unt , o presaram cu putin pesmet si asezam in ea clatitele rulate.

Amestecam intr-un bol iaurtul, amidonul, mararul tocat ramas, smantana si condimentele, amestecam pina se formeaza un sos.Daca considerati ca este prea consistent, puteti adauga putin lapte.

Rasturnam sosul peste clatitele din vasul termorezistent , presaram deasupra parmezanul, apoi il dam la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pentru 15 minute, dupa care servim clatitele cu sosul alaturi.

Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute in sos de marar verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Lau 1

18.06.2011, 16:21

bune

diaconta 1

19.06.2011, 17:26

prezent

ionela2682 1

20.06.2011, 20:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficatei in bacon