Mic dejun cu iaurt si fructe

de merisor in Mancare copii, 1 Iul 2013 | 4013 vizualizari

 

Poate fi servit si ca mic dejun, dar si ca desert, eu l-am pregatit ca mic dejun.

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 8-10 caise
  • 4 piscoturi
  • 4 linguri jeleu de cirese/visine
  • 8 linguri iaurt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun cu iaurt si fructe:

Aveam niste caise cu care trebuia sa fac neaparat ceva ca altfel se inmuiau, asa ca le-am pregatit la micul dejun. Pentru ca si iaurtul si caisele au fost cam acrisoare, am adaugat si niste jeleu de cirese.


Am pus pe fundul paharelor cate un sfert de piscot si am adaugat cate doua linguri de iaurt peste ele.


Bananele decojite le-am trecut prin blender si le-am adaugat peste iaurt, apoi am pus putin jeleu.


Deasupra bananelor am pus caisele trecute si ele prin blender, am infipt in ele restul piscoturilor si am adaugat jeleul ramas.


Eu am spart si samburii caiselor si i-am adaugat peste fructe.


A fost foarte buna aceasta combinatie de iaurt cu fructe!

 

TIPS-URI

1

Se poate adauga in loc de jeleu putina miere de albine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu iaurt si fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Sim0na 1

01.07.2013, 13:58

maine dimineata la tine vin! da` pana la urma merge si un desert acum, nu?!

merisor 1

01.07.2013, 14:03

Simona, sigur ca merge si ca desert, racoros fiind

Angelina_Elena 1

14.07.2013, 21:08

Ce frumos arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tocana de opintici-reteta de post!

de abetina 3

ieri la 22:42

 Tocana de cocosei americani!

de abetina 3

ieri la 22:35

RETETA RECOMANDATA
Omleta coapta