Mic dejun de răsfăţ

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2012 | 4444 vizualizari

 

Este ştiut deja că pentru mine,micul dejun este un adevărat răsfăţ,cea mai importantă masă a zilei.Eu cred că aşa este şi sănătos.Aşa că pentru azi am pregătit nişte ouă cu chifteluţe în înveliş de bacon.Alături am avut ca în fiecare dimineaţă o salată de crudităţi.
A fost perfect lângă cafeluţa de dimineaţă,un mod plăcut de a începe o zi frumoasă.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de bacon
  • 2 oua
  • 2 chiftelute
  • Piper,boia
  • Sare daca este cazul
  • Ulei pentru uns formele
  • Rosii,castraveti,ardei,ceapa verde pentru salata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun de răsfăţ:

Formele de ramekin le ungem cu putin ulei.Asezam feliile de bacon dupa cum ne convine.Punem în mijloc cate o chifteluta si câte un ou.Condimentam.

Sare punem doar daca este cazul,baconul fiind sarat.

Acoperim formele cu folie de aluminiu pentru a nu se arde baconul si le asezam intr-o tava in care am pus putina apa.

Dupa ce oul a prins o pojghita,luam folia de aluminiu si lasam pana cand ne place consistenta oului.

Se serveste cald cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun de răsfăţ" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

diaconta 1

18.06.2012, 15:28

Diana,cam bunut

Sidy 1

18.06.2012, 15:47

Tare fain arata !!! Un adevarat rasfat de duminica....

mirela0911 1

23.06.2012, 22:34

Asta da rasfat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica taraneasca cu carne de vita

de oanapl 7

ieri la 15:59

Briose cu smochine si ciocolata

ieri la 11:05

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica taraneasca cu carne de vita

de oanapl 7

ieri la 15:59

Briose cu smochine si ciocolata

ieri la 11:05

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

RETETA RECOMANDATA
Aperitive friganele la cuptor cu branza