Mic dejun haios!

de janet in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2010 | 3815 vizualizari

 

Pentru copii si nu numai,un mic dejun ....haios si inimos!

 

INGREDIENTE

  • -o buc. de carnat,
  • -un ou,
  • -piper boabe,
  • -castravete verde,
  • -o rosie,
  • -patrunjel/marar.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun haios!:

taiem carnatul pe de-a-lungul,lasandul prins la unul dintre capete,

capetele taiate la rasucim pe dos si le prindem cu o scobitoare, astfel carnatul ia forma de inimioara.

Il punem in tigaia incinsa cu un pic de ulei si spargem oul in inimioara formata.

Lasam sa se faca, apoi il punem pe o farfurie si decoram galbenusul.

Facem ochii din boabe de piper,gura- cu o bucatica de rosie si parul din patrunjel sau marar.

Servim cu felii de castravete verde(in cazul meu).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun haios!" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Bucataras Medi 1

20.04.2010, 21:04

frumos aranjamentul.....................

razvi 1

20.04.2010, 21:22

Super!

Bya Ralu 1

28.06.2012, 18:35

foarte fain

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole batuta

de xana 5

ieri la 19:23

Sirop din struguri negri

de ancutsa 5

ieri la 16:37

Pizza Quattro Formaggi cu blat Alka Pizza casei

ieri la 16:15

Pate din ficat de pui

de ancutsa 5

ieri la 16:01

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu branza