Mic dejun....cu dovlecel

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2011 | 1765 vizualizari

 

Asa cum am mai spus,micul dejun e masa importanta pentru mine,imi asigura energia necesara peste zi.Tare-mi place cand la piata apar "prospaturile",asa ca acum am ales dovlecelul.

 

INGREDIENTE

  • dovlecel
  • faina
  • ou
  • pesmet
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun....cu dovlecel:

Dovlecelul se taie felii si se presara cu putina sare.Se lasa sa stea pana se inmoaie,apoi se scurge lichidul lasat.


Feliile de dovlecel se trec prin faina,apoi prin ou si pesmet si se prajesc in ulei.Imi place sa folosesc si pesmet,astfel este mai crocant.


Dovlecelul pane l-am insotit cu niste rosii umplute cu salata de vinete si felioare de muschi tiganesc,dar si o salata de cruditati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun....cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

diaconta 1

14.05.2011, 23:10

Mih si nu-i dulce

diaconta 1

14.05.2011, 23:11

Mihaela,cred si eu si mie mi s-a facut din nou pofta cand am vazut piata plina si sunt atat de proaspeti inca

adry88 1

03.06.2011, 15:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Langosi unguresti