Micul meu dejun cu ou tip Benedict

de cccris in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2010 | 3347 vizualizari

 

Rapid si hranitor

 

INGREDIENTE

  • 1 felie paine
  • 3 cani de apa
  • 1/3 lingurita otet
  • 1 ou
  • 1 cirnacior de oaie
  • 1 lingura smintina
  • porumb boabe
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Micul meu dejun cu ou tip Benedict:

Se pun apa si otetul la fiert. Se prajeste painea. Se da focul mic, se sparge oul si se lasa sa cada usor in apa. Se lasa sa se lege putin albusul si se poate da focul mai tare. Cind e fiert asa cum doriti, cu galbenusul moale sau tare, il scoateti usor cu o spumiera si il asezati delicat pe felia de paine. Adaugati smantana, porumbul, carnaciorul, sarea si piperul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Micul meu dejun cu ou tip Benedict" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci