Micul meu dejun cu ou tip Benedict

de cccris in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2010 | 2426 vizualizari

 

Rapid si hranitor

 

INGREDIENTE

  • 1 felie paine
  • 3 cani de apa
  • 1/3 lingurita otet
  • 1 ou
  • 1 cirnacior de oaie
  • 1 lingura smintina
  • porumb boabe
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Micul meu dejun cu ou tip Benedict:

Se pun apa si otetul la fiert. Se prajeste painea. Se da focul mic, se sparge oul si se lasa sa cada usor in apa. Se lasa sa se lege putin albusul si se poate da focul mai tare. Cind e fiert asa cum doriti, cu galbenusul moale sau tare, il scoateti usor cu o spumiera si il asezati delicat pe felia de paine. Adaugati smantana, porumbul, carnaciorul, sarea si piperul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Micul meu dejun cu ou tip Benedict" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Bunica 1

18.02.2010, 20:39

Usor, frumos si gustos !Siragul de margele din porumb ii da o anume eleganta.

cccris 1

18.02.2010, 21:31

merci, merci!

Pasiune pentru bucatarie 1

21.02.2010, 23:08

o sa incerc si eu oua benedict!cred ca sunt tare bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pasca cu branza dulce
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu carnati