Miel la cuptor cu garnitura de legume

de susu in Oaie, 14 Iun 2011 | 3790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • Usturoi verde
  • Vin rosu
  • 2 cani
  • 1 capatana de usturoi uscat
  • Foi de dafin
  • Piper
  • Cimbru
  • Oregano
  • Busuioc
  • Delicat
  • Boia
  • Ulei de masline
  • 1 buchet broccoli
  • 1 bucata de conopida
  • ½ kg morcovi
  • 2 cartofi
  • Curry
  • Sos de soia
  • Unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel la cuptor cu garnitura de legume:

Carnea se spala, se sterge si se cresteaza. Se freaca bine cu condimente si ulei de masline. Se introduce cateii de usturiu in crestaturi si tine la frigider peste noapte. A doua zi se aseaza in tava, se pun cateva fire de usturoi impletite, foi de dafin, 1 cana de vin si se acopera cu folie de aluminiu. Se tine aproximativ 1 ora la foc potrivit dupa care seinlatura folia si se mai lasa vreo ora. Pe parcurs se stropeste cu sosul din tava. Spre jumatatea timpului de gatire se adauga si restul de vin. Se lasa pana se rumeneste frumos deasupra.


Conopida si broccoli se desfac buchetele si se pun in apa rece cu sare si putin otet. Dupa vreo 10 min se trec sub jet de apa rece. Morcovii se curate si se taie bastonase iar cartofii cubulete. Se amesteca legumele cu condimente eu folosesc curry si apoi adaug sos de soia. Se gatesc la steamer dupa care se amesteca fierbinti cu putin unt pentru gust. Servim mielul fierbinte cu o portie de legume.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel la cuptor cu garnitura de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

LicutaMarin 1

14.06.2011, 21:58

ionela2682 1

15.06.2011, 17:25

mamaieelena 1

15.06.2011, 23:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel in vas roman