Fasole cu carnati de oaie

de kukibella in Oaie, 20 Oct 2013 | 1523 vizualizari

 

mi-a fost tare dor de fasole,iar pregatita aşa ımi place la nebunie :)

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. Fasole uscata(bob mic)
  • 250 gr. Carnati oaie( uscati)
  • ½ ardei roşu(kapia)
  • 1 telina (mica) cu tot cu frunze
  • Un morcov mic
  • 1 ceapa galbena
  • 3 catei de usturoi
  • Sare,piper proaspat macinat,cimbru,marar uscat
  • 1 ling.bulion
  • 1 ling.ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnati de oaie:

Fasolea se pune la ınmuiat ın apa rece cu sare ptr.cateva ore;


Morcovul şi telina se curata şi se dau pe razatoare;


Ardeiul,ceapa,usturoiul,telina(frunze) se curata,se spala şi se toaca marunt;


Fasolea dupa ce am oparit-o ın 2 ape se pune la fiert cu jumatate din legume,se adauga sare,cimbru şi piper proaspat macinat.


Carnatul de oaie se taie(dupa preferinta)şi se caleşte ın ulei de masline se adauga pe rand ceapa,usturoiul,morcovul,telina,ardeiul .Se calesc aprox.10 min.Se adauga bulionul şi se mai lasa pe foc 2-3 min.


Se adauga fasolea fiarta separat.se mai lasa pe foc aprox.15 min.


Spre sfarşitul fierberii se adauga frunzele de telina şi mararul uscat.



Se opreşte focul şi se acopera cu capac.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati de oaie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

kukibella 1

20.10.2013, 22:00

Rocsi 1

21.10.2013, 11:13

kukibella 1

21.10.2013, 11:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tajine cu fasole, rosii, masline si Delikat- condimente pentru chiftele