Pastrama de oaie la tigaie

de ANCA in Oaie, 5 Noi 2009 | 37352 vizualizari

 

...musai cu vin rosu alaturi!:))

 

INGREDIENTE

  • 500 g pastrama de oaie
  • o capatana usturoi
  • ulei de masline
Garnitura:
  • 4 cartofi
  • salata de sfecla
  • putina branza de oaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de oaie la tigaie:

Pastrama se taie in fasii subtiri, se amesteca bine cu putin ulei de masline si jumate de capatana de usturoi pisat. Se lasa asa 2-3 ore, apoi se pune pe foc intr-o tigaie de teflon, fara a mai aduga ulei, caci pastrama va lasa destula zeama. Iese fff buna, frageda!


Noi am mancat cu cartofi prajiti si branza de oaie rasa de-asupra, mujdei de usturoi si sfecla cu hrean. Deliciu!:))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

liana_geicu 1

15.11.2009, 20:13

aseara am mancat si eu pastrama din nou. Bunica are dreptate, pastrama merge de minune cu mamaliga!

ANCA 1

15.11.2009, 22:00

sa-ti fie de bine, Liana! darfacem sondaj despre cine detine dreptatea? eu zic doar ca e chestie de gusturi, mie imi place mai mult cu cartofi prajiti, si ca mine multi altii

Oana 1

18.11.2009, 23:18

Fata, imi ploua in gura! Cu mamaliga, cu cartofi prajiti si usturoi, cu de toateeeeee Vreau si eu pastrama!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Coaste de miel la cuptor