Pastrama de oaie la tigaie

de ANCA in Oaie, 5 Noi 2009 | 36376 vizualizari

 

...musai cu vin rosu alaturi!:))

 

INGREDIENTE

  • 500 g pastrama de oaie
  • o capatana usturoi
  • ulei de masline
Garnitura:
  • 4 cartofi
  • salata de sfecla
  • putina branza de oaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de oaie la tigaie:

Pastrama se taie in fasii subtiri, se amesteca bine cu putin ulei de masline si jumate de capatana de usturoi pisat. Se lasa asa 2-3 ore, apoi se pune pe foc intr-o tigaie de teflon, fara a mai aduga ulei, caci pastrama va lasa destula zeama. Iese fff buna, frageda!

Noi am mancat cu cartofi prajiti si branza de oaie rasa de-asupra, mujdei de usturoi si sfecla cu hrean. Deliciu!:))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

liana_geicu 1

15.11.2009, 20:13

aseara am mancat si eu pastrama din nou. Bunica are dreptate, pastrama merge de minune cu mamaliga!

ANCA 1

15.11.2009, 22:00

sa-ti fie de bine, Liana! darfacem sondaj despre cine detine dreptatea? eu zic doar ca e chestie de gusturi, mie imi place mai mult cu cartofi prajiti, si ca mine multi altii

Oana 1

18.11.2009, 23:18

Fata, imi ploua in gura! Cu mamaliga, cu cartofi prajiti si usturoi, cu de toateeeeee Vreau si eu pastrama!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

7630 puncte

Rocsi

7550 puncte

anca_rm

7200 puncte

oanapl

6290 puncte

Valclaudia

6150 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert bomboane Raffaello
  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

  • 29

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!