Miel la cuptor cu usturoi si ciuperci brune

de Constelatialeu in Oaie, 15 Apr 2017 | 2972 vizualizari

 

Iar pentru mine am facut o delicioasa friptura de miel, partea aia de costite, se stie preferatele mele....Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de miel, parte cu coaste, cca 1.5 kg
  • condimente Fuchs pentru miel
  • 300 ml vin alb
  • sare
  • 100 ml ulei
  • 300 g ciuperci brune
  • leurda
  • usturoi verde
  • 1 ardei capia
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel la cuptor cu usturoi si ciuperci brune:

Mai intai, am asezat bucata de miel intr-un castron, am presarat sare si condimentele, apoi am turnat vinul peste, am presarat leurda si am acoperit cu un servet, am lasat pana a doua zi, cand am pregatit mielul la cuptor.

Intr-o tava incapatoare, am asezat hartie de copt, am asezat bucata de miel. Separat, am taiat ciupercile in doua, am tocat usturoi verde si leurda care a stat in castron cu mielul, iar ardeiul l-am taiat in bucati mai mari Am pus leurda, usturoiul, ciupercile si ardeiul in zeama in care a stat mielul peste noapte, adaugam si uleiul si amestecam bine, lasam cca. 20 minute, apoi scoatem totul din castron, mai putin zeama si punem peste miel. Acoperim cu hartie de copt si zeama o turnam in tava pe langa hartia de copt. Dam tava la cuptor, la foc mic cca. 3-4 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel la cuptor cu usturoi si ciuperci brune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

oanapl 1

23.04.2017, 14:36

Imi ploua in gura!

mihaelar63 1

24.04.2017, 12:04

Eu cred ca baietii nu mananca miel pentru simplul fapt ca nu doresc si nu indraznesc sa te deranjeze cand esti cu costita )

Constelatialeu 1

24.04.2017, 12:34

Misulico nici nu-mi mai bat capul de ce nu mananca.....)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la cuptor