Miel la cuptor cu usturoi si ciuperci brune

de Constelatialeu in Oaie, 15 Apr 2017 | 738 vizualizari

 

Iar pentru mine am facut o delicioasa friptura de miel, partea aia de costite, se stie preferatele mele....Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de miel, parte cu coaste, cca 1.5 kg
  • condimente Fuchs pentru miel
  • 300 ml vin alb
  • sare
  • 100 ml ulei
  • 300 g ciuperci brune
  • leurda
  • usturoi verde
  • 1 ardei capia
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel la cuptor cu usturoi si ciuperci brune:

Mai intai, am asezat bucata de miel intr-un castron, am presarat sare si condimentele, apoi am turnat vinul peste, am presarat leurda si am acoperit cu un servet, am lasat pana a doua zi, cand am pregatit mielul la cuptor.


Intr-o tava incapatoare, am asezat hartie de copt, am asezat bucata de miel. Separat, am taiat ciupercile in doua, am tocat usturoi verde si leurda care a stat in castron cu mielul, iar ardeiul l-am taiat in bucati mai mari Am pus leurda, usturoiul, ciupercile si ardeiul in zeama in care a stat mielul peste noapte, adaugam si uleiul si amestecam bine, lasam cca. 20 minute, apoi scoatem totul din castron, mai putin zeama si punem peste miel. Acoperim cu hartie de copt si zeama o turnam in tava pe langa hartia de copt. Dam tava la cuptor, la foc mic cca. 3-4 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel la cuptor cu usturoi si ciuperci brune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

oanapl 1

23.04.2017, 14:36

Imi ploua in gura!

mihaelar63 1

24.04.2017, 12:04

Eu cred ca baietii nu mananca miel pentru simplul fapt ca nu doresc si nu indraznesc sa te deranjeze cand esti cu costita )

Constelatialeu 1

24.04.2017, 12:34

Misulico nici nu-mi mai bat capul de ce nu mananca.....)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocan a la Gorj