Miel la cuptor cu verdeturi si spanac

de delia64 in Oaie, 28 Apr 2014 | 1150 vizualizari

 

Asa pregatesc eu mielul pentru prima zi de Pasti , este apreciat de familia mea .

 

INGREDIENTE

  • pulpa de miel
  • coaste de miel
  • gat de miel
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 5 legaturi usturoi verde
  • 3 legaturi patrunjel verde
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • sare
  • o cana vin
  • 2 cani apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel la cuptor cu verdeturi si spanac:

Transam carnea de miel , o spalam si o stergem cu un servet .


Spalam verdeturile si taiem ceapa si usturoiul verde fasii .


Condimentam carnea cu sare, piper si boia dupa gust .


Asezam in tava un strat de verdeata si apoi carnea condimentata , si acoperim carnea cu restul de verdeata .


Adaugam apa si vinul si acoperim cu folie de aluminiu .


Introducem in cuptorul preancalzit la temperatura de 180 de grade .


Lasam la cuptor aproximativ 90 de minute , scoatem folia si mai lasam la cuptor pana scade apa si se rumeneste carnea frumos .


Se seveste cu garnitura de spanac si salata de ardei copti .


Este o mancare delicioasa .


Pofta buna !!!


 

TIPS-URI

1

Verdeata coapta la cuptor are un gust deosebit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel la cuptor cu verdeturi si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

delia64 1

29.04.2014, 21:04

Lavinia

botcrina 1

30.04.2014, 08:07

delia64 1

30.04.2014, 14:08

Crina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de berbec la tavă