Miel la cuptor cu verdeturi si spanac

de delia64 in Oaie, 28 Apr 2014 | 2682 vizualizari

 

Asa pregatesc eu mielul pentru prima zi de Pasti , este apreciat de familia mea .

 

INGREDIENTE

  • pulpa de miel
  • coaste de miel
  • gat de miel
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 5 legaturi usturoi verde
  • 3 legaturi patrunjel verde
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • sare
  • o cana vin
  • 2 cani apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel la cuptor cu verdeturi si spanac:

Transam carnea de miel , o spalam si o stergem cu un servet .


Spalam verdeturile si taiem ceapa si usturoiul verde fasii .


Condimentam carnea cu sare, piper si boia dupa gust .


Asezam in tava un strat de verdeata si apoi carnea condimentata , si acoperim carnea cu restul de verdeata .


Adaugam apa si vinul si acoperim cu folie de aluminiu .


Introducem in cuptorul preancalzit la temperatura de 180 de grade .


Lasam la cuptor aproximativ 90 de minute , scoatem folia si mai lasam la cuptor pana scade apa si se rumeneste carnea frumos .


Se seveste cu garnitura de spanac si salata de ardei copti .


Este o mancare delicioasa .


Pofta buna !!!


TIPS-URI

1

Verdeata coapta la cuptor are un gust deosebit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel la cuptor cu verdeturi si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

delia64 1

29.04.2014, 21:04

Lavinia

botcrina 1

30.04.2014, 08:07

delia64 1

30.04.2014, 14:08

Crina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura dunareana
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornuri cu cremwursti

ieri la 20:51

Tort profiterol cu crema de vanilie si ciocolata cu cafea

de Rocsi 9

ieri la 19:34

Sandwich cald American

pe 23.02 la 20:36

Chec cu cireșe confiate și sâmburi de cacao

pe 23.02 la 19:20

Supa crema din brocoli, conopida si cartofi mov

pe 22.02 la 21:10

RETETA RECOMANDATA
Pastrama la cuptor