Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Incalziti uleiul intr-o tigaie si rumeniti carnea de miel.
scoateti bucatile rumenite intr-un vas si caliti ceapa pana se inmoaie.
Adaugati cili, usturoi, praful curry, scortisoara si prajiti 2 minute.
Puneti in tigaie carnea si rosiile, adaugati sucul de lamaie si turnati supa.
Acoperiti cu capac si fierbeti la foc mic 1,30 ore pana carnea devine moale.
Adaugati dovleacul mariti focul si mai fierbeti inca 20 de minute fara capac pana dovleacul va fi moale si se va ingrosa supa.
Se serveste fierbinte si se presoara cu patrunjel taiat.
Pofta mare, abia astept sa o mai prepar :) !
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola