Miel-curry cu dovleac

de Speranta in Mancaruri cu carne, 26 Oct 2010 | 2627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri de ulei de floarea soarelui,
  • 1 kg cotlet de miel,
  • 1 ceapa taiata pestisori,
  • 1 piper cili verde eu am pus rosu ca verde nu aveam la moment ( curatati de seminte si taiati cubulete sau rondele subtiri ),
  • 4 catei de usturoi pisat,
  • 1 lingura praf de curry,
  • 1/2  betisor de scortisoara,
  • 2 rosii curatate si taiate,
  • sucul de la 1/2 lamaie sau lime,
  • 600 ml supa de miel sau pui,
  • 500 gr. dovleac galben curatat si taiat cuburi,
  • patrunjel pentru servit  
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel-curry cu dovleac:

Incalziti uleiul intr-o tigaie si rumeniti carnea de miel.


scoateti bucatile rumenite intr-un vas si caliti ceapa pana se inmoaie.


Adaugati cili, usturoi, praful curry, scortisoara si prajiti 2 minute.


Puneti in tigaie carnea si rosiile, adaugati sucul de lamaie si turnati supa.


Acoperiti cu capac si fierbeti la foc mic 1,30 ore pana carnea devine moale.


Adaugati dovleacul mariti focul si mai fierbeti inca 20 de minute fara capac pana dovleacul va fi moale si se va ingrosa supa.


Se serveste fierbinte si se presoara cu patrunjel taiat.


Pofta mare, abia astept sa o mai prepar :) !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel-curry cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Laly 1

26.10.2010, 23:07

bine ai venit Speranta

ela 1

27.10.2010, 19:12

ce colorata e mancarea ta

Lybrary19 1

04.11.2010, 18:32

Mmmmmmmmm, ce delicios arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert negresa cu nuci si cirese
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Miel la cuptor