Perisoare cu legume

de Lau in Mancaruri cu carne, 23 Oct 2012 | 2169 vizualizari

 

sursa click pentru femei,

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 2 ardei gras
  • 3 linguri ulei
  • 200 g pulpa de rosii
  • 2 linguri pasta de rosii
  • pudra de chili
  • oregano
  • sare
  • piper
  • PENTRU PERISOARE
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa tocata
  • 2 catei usturoi
  • 3 oua
  • 2 linguri pesmet
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare cu legume:

PERISOARE- se amesteca carnea tocata cu ceapa tocata marunt, cateii de usturoi zdrobiti, ouale, pesmetul, patrunjelul verde, sare si piper dupa gust. Din compozitie modelam perisoarele.


Intr-o oala punem apa cu sare si cand incepe sa fiarba adaugam perisoarele si se fierb, apoi le scoatem deoparte si le acoperim pana le vom folosi


Se toaca ceapa si se caleste in uleiul incalzit, adaugam usturoiul zdrobit, ardeii taiati cuburi, pudra de chili dupa gust si lasma putin sa se caleasca. Adaugam pulpa de rosii (eu am folosit 5 rosii care le-am trecut prin blender) si pasta de rosii, adaugam perisoarele si lasam sa fiarba cca 10 minute impreuna. Se potriveste de oregano, sare si piper dupa gust.


Eu la final am adaugat si patrunjel verde tocat

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Lau 1

29.10.2012, 14:44

Dana_Retetegg 1

24.11.2012, 22:45

babi5 1

05.09.2013, 19:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Perisoare in sos de rosii