Perisoare cu legume

de Lau in Mancaruri cu carne, 23 Oct 2012 | 4031 vizualizari

 

sursa click pentru femei,

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 2 ardei gras
  • 3 linguri ulei
  • 200 g pulpa de rosii
  • 2 linguri pasta de rosii
  • pudra de chili
  • oregano
  • sare
  • piper
  • PENTRU PERISOARE
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa tocata
  • 2 catei usturoi
  • 3 oua
  • 2 linguri pesmet
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare cu legume:

PERISOARE- se amesteca carnea tocata cu ceapa tocata marunt, cateii de usturoi zdrobiti, ouale, pesmetul, patrunjelul verde, sare si piper dupa gust. Din compozitie modelam perisoarele.

Intr-o oala punem apa cu sare si cand incepe sa fiarba adaugam perisoarele si se fierb, apoi le scoatem deoparte si le acoperim pana le vom folosi

Se toaca ceapa si se caleste in uleiul incalzit, adaugam usturoiul zdrobit, ardeii taiati cuburi, pudra de chili dupa gust si lasma putin sa se caleasca. Adaugam pulpa de rosii (eu am folosit 5 rosii care le-am trecut prin blender) si pasta de rosii, adaugam perisoarele si lasam sa fiarba cca 10 minute impreuna. Se potriveste de oregano, sare si piper dupa gust.

Eu la final am adaugat si patrunjel verde tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Perisoare cu sos de rosii