Miez de lapte by Delaco cu dulceata de afine, pancetta si muguri de pin

de AlexTeacher in Sandvisuri, 11 Aug 2015 | 1103 vizualizari

 

Imi place "Miezul de Lapte" de la Delaco nu numai pentru gustul sau, dar si pentru forma sa, care-ti confera o oarecare libertate atunci cand vine vorba de a face niste gustarele cu un design frumos.

 

INGREDIENTE

    • Crackers integrali – 8 buc
    • Miez de lapte Delaco – 2 buc
    • Dulceata de afine – 1 varf de cutit / portie
    • Pancetta – 8 felii
    • Muguri de pin – 1 lingura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte by Delaco cu dulceata de afine, pancetta si muguri de pin:



  • Taiati rondele de miez de lapte;




  • Taiati pancetta felii si rulati-o;




  • Pe bucata de crackers integral adaugati pancetta;




  • Peste aceasta adaugati dulceata de afine si presarati muguri de pin pe deasupra;


    Pofta buna !



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte by Delaco cu dulceata de afine, pancetta si muguri de pin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

dantes 1

17.08.2015, 06:45

Super!

Xandrinne 1

17.08.2015, 11:16

Panacris 1

17.08.2015, 19:01

:-O

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sendviş lacto vegetarian