Miez de lapte by Delaco pe pat de cruton cu somon fume, crema de aceto balsamic si icre rosii cu susan

de AlexTeacher in Somon, 11 Aug 2015 | 4346 vizualizari

 

Astazi este ziua "gustarelelor" ! Si-am "abordat" un clasic. Sper sa fie pe-al vostru gust.

 

INGREDIENTE

    • Cruton de paine prajita – 8 buc
    • Miez de lapte Delaco pentru copii – 2 buc
    • Somon fume – 150 g
    • Crema de otet balsamic – 2 linguri
    • Icre rosii – 1 varf de cutit / portie
    • Susan – 2 lingurite
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte by Delaco pe pat de cruton cu somon fume, crema de aceto balsamic si icre rosii cu susan:

  • Taiati rondele de miez de lapte;

  • Taiati fasii de file somon si rulati-le;

  • Adaugati pe crutonul de paine rondelele de miez de lapte si somonul;

  • Peste acestea puneti icre rosii;

  • Turnati crema de otet balsamic pe deasupra si adaugati semintele de susan in ploaie;

    Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte by Delaco pe pat de cruton cu somon fume, crema de aceto balsamic si icre rosii cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza de vaci si gem de caise

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă

ieri la 14:18

Gomboti cu prune - Reteta gustoasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 25.07 la 17:08

Cupcakes cu Crema Pufoasa si Aerata, cu Mascarpone si Frisca

pe 25.07 la 13:54

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon in crusta crocanta cu susan