Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Ai mei au servit cu asa pofta de parca nu au mancat mamaliguta in viata lor .:)))
Si , nu pot uita sa mentionez ca farfuria o am de la bunica si cusatura de la mama . Sper sa-mi poarte noroc la concurs !!!
Apa se pune la fiert , se sareaza , se adauga untul si se toarna faina de malai in ploaie ,amestecandu-se incontinuu cu un tel .Mamaliga sa fie potrivit de tare .
Kaizerul se taie cubulete si se prajeste intr-o tigaie de teflon pana devine crocant .
Pentru gratinare se foloseste o forma de briose uriase , sase/ tava . Fiecare locas se tapeteaza cu o felie mare de bacon care la coacere va elibera suficienta grasime pentru gratinare .
Se umple forma pe jumatate cu mamaliga , se pune o felie de mozzarella ,apoi se completeaza cu mamaliga . Se incheie cu o lingura de grasime rezultata de la prajirea kaizerului .
Se da tava 15 minute pentru gratinare la cuptorul in prealabil incalzit .
Se acopera tava de briose din mamaliguta cu o alta tava si se rastoarna cu grija .
Serviti mamaliguta gratinata cu miez de lapte , deasupra presarat cu cubulete de kaizer si legume preferate .
1
Noi am avut alaturi si o supa de salata cu smanatana .
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult