Miez de lapte, spanac si cus-cus

de Panacris in Salate, 29 Mai 2012 | 1985 vizualizari

 

O salata delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • miez de lapte 1 cutie
  • spanac proaspat 300 g.,
  • cus-cus 50 g.,
  • ulei de masline
  • sare iodata
  • amestec de ierburi mediteraneene (oregano, cimbru, rozmarin, busuioc)
  • zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte, spanac si cus-cus:

Spanacul se curata si se fierbe in apa clocotita cu putina sare. Se strecoara si se taie fideluta.


Cus-cus-ul se prepara conform instructinulor. Intr-un vas se pune spanacul, miezul de lapte si cus-cus-ul. Se asezoneaza de sare, mirodenii, ulei de masline si zeama de lamaie. Se amesteca usor, pana se inglobeaza toate ingredientele si se poate servi rece sau calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte, spanac si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

cocolina 1

30.05.2012, 19:07

ce bun

Alinutza80 1

30.05.2012, 21:13

interesanta combinatie

Panacris 1

30.05.2012, 21:50

Si va asigur, ca si gustul e pe masura!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Salata de conopida cu cartofi