Miez de lapte, spanac si cus-cus

de Panacris in Salate, 29 Mai 2012 | 4024 vizualizari

 

O salata delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • miez de lapte 1 cutie
  • spanac proaspat 300 g.,
  • cus-cus 50 g.,
  • ulei de masline
  • sare iodata
  • amestec de ierburi mediteraneene (oregano, cimbru, rozmarin, busuioc)
  • zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte, spanac si cus-cus:

Spanacul se curata si se fierbe in apa clocotita cu putina sare. Se strecoara si se taie fideluta.

Cus-cus-ul se prepara conform instructinulor. Intr-un vas se pune spanacul, miezul de lapte si cus-cus-ul. Se asezoneaza de sare, mirodenii, ulei de masline si zeama de lamaie. Se amesteca usor, pana se inglobeaza toate ingredientele  si se poate servi rece sau calda. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte, spanac si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

cocolina 1

30.05.2012, 19:07

ce bun

Alinutza80 1

30.05.2012, 21:13

interesanta combinatie

Panacris 1

30.05.2012, 21:50

Si va asigur, ca si gustul e pe masura!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata boeuf (altfel ornata)