Milch Schnitte

de alinutzika in Prajituri, 8 Ian 2012 | 4067 vizualizari

COMENTARII (25)

Bunica 1

08.01.2012, 23:16

Deosebita, felicitari!

Lorra 1

08.01.2012, 23:49

bun, bun, bun

deyutzky 1

08.01.2012, 23:56

ador prajitura asta...e extraordinara!

MotanLaOale 1

09.01.2012, 08:25

buna buna

Denissa 1

09.01.2012, 08:27

suuuuuuuuuuper buna

diaconta 1

09.01.2012, 08:43

daca-i si pentru cei mari,am venit si eu

angyb 1

09.01.2012, 09:20

vreu si eu

Ubulika 1

09.01.2012, 09:51

nicee

Miha 1

09.01.2012, 10:49

Faina prajitura! Si tare buuuna...

Lau 1

09.01.2012, 11:08

faina

gaby_gabytza 1

09.01.2012, 12:16

Gustoasa

Anamaria7 1

09.01.2012, 12:34

asa ma atrage numele asta

alinutzika 1

09.01.2012, 13:09

va multumesc!

mena29 1

09.01.2012, 13:27

Nu rezist ispitei,este prea buna

DIANA B 1

09.01.2012, 13:33

Bun rau , dar cand aud de facut foi , nu-mi ramane decat sa ... salivez

teosim 1

09.01.2012, 15:00

Felicitari ! Intr-adevar,foarte potrivita pt.copii ( nu are zahar ).Pt.cine foile sant o problema poate folosi crema si foi din comert( la nevoie,evident ).Sau,aceeasi compozitie de foi,in tava de la aragaz,o foaie si apoi taiata in jumatate.

alinutzika 1

09.01.2012, 15:34

Ei, Onesta! Sunt doar 2!..))

DIANA B 1

09.01.2012, 16:07

Teosim , hahaha ... sa-mi zica Gabaciune - cah , cah , cah ...

DIANA B 1

09.01.2012, 16:08

Alinutzika , si numai 2 tot multe mi se par ; si-apoi n-ai zis cum e cu foile alea ... se intind cu sucitorul , sau cum mama soarelui se fac ?

alinutzika 1

09.01.2012, 16:39

Onesta draga mea, e un fel de aluat ca la un blat obisnuit, pe care il torni in tava si il coci.
Inteles?...)))

Rocsi 1

09.01.2012, 20:45

anomisana 1

10.01.2012, 08:28

Întâlnesc atât de des prăjitura asta şi arată atât de bine, încât e musai să o încerc şi eu cât de curând.

mirela0911 1

10.01.2012, 21:19

foarte buna, vreau si eu sa o incerc

alinutzika 1

11.01.2012, 23:04

Gina_Cristina 1

12.02.2012, 15:07

delicioasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Felie de lapte - Milch Schnitte