Mile high Blueberry Muffins

de La Ancuta in Prajituri, 3 Oct 2010 | 1737 vizualizari

 

Pentru piticul meu care implineste astazi 17 luni. Cate o briosa pentru fiecare luna.

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1 praf de copt
  • 125 g zahar
  • 200 g iaurt
  • 2 oua
  • 1 zahar vanilat
  • 250 g afine
  • Motul:
  • 125 g afine
  • 150 g apa
  • 3 linguri zahar
  • 10 g amidon
  • 30 g apa
  • 150 g frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mile high Blueberry Muffins:

Se amesteca faina, praful de copt si zaharul. Se adauga untul moale si se amesteca.


Se bat ouale si se amesteca cu iaurtul si vanilia. Se adauga peste faina.


La final se adauga afinele si se amesteca usor.


Se pune aluatul in formele de briose, unse cu unt.


Se coc in cuptorul incins 25 de minute.


Pentru moate:


Se mixeaza in blender afinele cu 150 g apa si se dau apoi prin sita. Se adauga zaharul.


Se amesteca amidonul cu 30 g apa si adauga peste afine. Se pune pe foc si se fierbe pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca.


Se bate frisca lichida si se adauga siropul de afine. Se amesteca usor pana se omogenizeaza.


Se orneaza briosele cu crema de afine

 

TIPS-URI

1

Neavand foarte multe briose de ornat am folosit la crema de afine doar jumatate din cantitaile date.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mile high Blueberry Muffins" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

La Ancuta 1

04.10.2010, 23:45

Multumesc Lilik

Sylvia 1

05.10.2010, 10:35

La multi ani si de la mine minunat arata

La Ancuta 1

05.10.2010, 11:50

Multumesc Sylvia

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu iaurt