Nu ma simt bine deloc,dar tot va spun ce am mai pregatit,pentru ca mi-au venit acasa fetele(din Franta)
Ouale batute se amesteca cu zahar iar cand si-au dublat volumul se adauga faina cu praful de copt,untul cate putin,macul si zeama de lamaie cu pulpa;
Formele se ung cu putin ulei si se tapeteaza cu faina, apoi se toarna compozitia si se dau la cuptor 25-30min. Dupa ce s-au racit se toarna topping pe fiecare.
Reteta originala este cu glazura de lamaie, dar am facut o data, nu mi-a iesit iar aici am renuntat.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro