Mini cheesecake sarate cu sunca si nuci

de alba_zori in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2013 | 1673 vizualizari

 

Un aperitiv minunat,satios si frumos!Daca vreti mai putine decat 30 de bucati de mini cheesecake-uri atunci impartiti cantitatile in doua.Va asigur ca sunt minunate pentru oaspeti!

 

INGREDIENTE

  • Pentru baza cu grisine:
  • 150 grame de grisine macinate bine cu blenderul
  • 70 sau 80 ml margarina topita
  • Pentru crema cheesecake:
  • 2 felii de sunca presata,prosciutto cotto
  • 200 gr philadelphia,o cutie
  • 200 ml smantana pentru batut
  • putin lapte
  • 6 gr foi de gelatina
  • sare

Pentru ornat:

  • bucatele de nuci
  • prosciutto taiate cu formele de taiat biscuitii tip flori si fluturasi.
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini cheesecake sarate cu sunca si nuci:

Pentru baza de cheesecake,am facut grisinele foarte fine ca si faina cu ajutorul blenderului asa cum se vede in poza,am topit margarina si am adaugat-o,a devenit o compozitie putin sfaramicioasa dar care am asezat-o in formele mele mici de muffin cu o lingurita impingand bine compozitia la fund ca sa se compacteze,sfatuiesc sa faceti un strat de un centimetru si jumate macar la fiecare portie.Asadar le-am pus pe o tava si bagat la frigider 30 minute la intarit.


Am pregatit si crema,am pus intr-o tava cu apa foarte rece foile de gelatina una cate una,si le-am lasat 10 minute ca sa umfle bine.


Am pus crema de branza philadelphia intr-un bol,am adaugat smantana de batut si am mixat pana a devenit spuma,am pus putin lapte ,cam 50 ml,la incalzit intr-o craticioara mica in care am dizolvat foile de gelatina stoarse bine inainte,a devenit ca un sirop,nu l-am lasat sa fiarba.


Am adaugat cate putin din crema la gelatina si asa am amestecat totul foarte bine,am taiat si cele doua felii de sunca presata,prosciutto cotto taiata bucatele mici si adaugat la crema.


Am pregatit un poche si am pus crema in ea,am facut ciufuri peste baza de grisine din forme si am vazut ca foarte repede se intareste,am facut si floricele din sunca,fluturasi,si frunzele din nuca.Le-am lasat la frigider putin pana la ora mesei.


Au iesit senzationale cred eu!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini cheesecake sarate cu sunca si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

alba_zori 1

14.06.2013, 00:52

multumesc foarte mult fetele,va pup

Sim0na 1

14.06.2013, 09:52

Minunate!!

babi5 1

07.10.2014, 08:16

T

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Muffins sarate "LEFTOVERS"