Mini clatite cu dovlecel si almette

de Constelatialeu in Dulciuri, 8 Iul 2015 | 1129 vizualizari

 

Daca tot am cules din gradina niste dovlecei,am zis sa fac ceva dulce,ca ciorba ne sta in gat.....

 

INGREDIENTE

  • 150 g almette cu smantana
  • 4 oua
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 150 g zahar brun
  • 650 g dovlecel ras
  • 250 g faina
  • ulei pentru prajit
  • dulceata de zmeura
Portii: 32
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini clatite cu dovlecel si almette:

Mai intai curatam dovlecelul de coaja si de seminte ,apoi il dam pe razatoarea mare,adaugam zaharul brun si zaharul vanilat,amestecam bine.Apoi adaugam ouale si la final faina cernuta.Punem tigaia pe foc,o lasam sa se incinga bine,adaugam putin ulei,apoi cu o lingura luam din compozitie si punem in tigaie,dam ce forma vrem noi,eu le-am facut mai ovale .Le lasam sa se rumeneasca pe o parte apoi le intoarcem pe partea cealalta.Le scoatem pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei si le servim simple sau cu dulceata de zmeura ( sau ce alta dulceata doriti).Sunt bune atat calde cat si reci....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini clatite cu dovlecel si almette" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Alexandra Burz 1

08.07.2015, 21:13

Rocsi 1

08.07.2015, 21:54

mihaelar63 1

09.07.2015, 03:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de branza si banane