Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Daca tot am cules din gradina niste dovlecei,am zis sa fac ceva dulce,ca ciorba ne sta in gat.....
Mai intai curatam dovlecelul de coaja si de seminte ,apoi il dam pe razatoarea mare,adaugam zaharul brun si zaharul vanilat,amestecam bine.Apoi adaugam ouale si la final faina cernuta.Punem tigaia pe foc,o lasam sa se incinga bine,adaugam putin ulei,apoi cu o lingura luam din compozitie si punem in tigaie,dam ce forma vrem noi,eu le-am facut mai ovale .Le lasam sa se rumeneasca pe o parte apoi le intoarcem pe partea cealalta.Le scoatem pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei si le servim simple sau cu dulceata de zmeura ( sau ce alta dulceata doriti).Sunt bune atat calde cat si reci....
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult