Mini-cornuri de brutar

de madi_marin in Piine, 23 Mai 2010 | 2764 vizualizari

 

Sursa....,,bucataras.ro,,....

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 300 ml apa calda
  • 5 linguri cu ulei
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingura rasa cu drojdie uscata

Pentru uns:

  •  1 galbenus
  • 1 lingura cu lapte
  • mac
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-cornuri de brutar:

Se pun toate ingredientele pentru aluat in cuva masinii de paine si se selecteaza programul de framantare si dospire.


Cand e gata, se pune pe masa infainata, se formeaza un rulou din care se taie cam 16 bucati. Fiecare bila de aluat se aplatizeaza, se unge cu ulei, se face rulou, apoi se strange melc si se inoada.


Se iau apoi pe rand si se intind iar, de data asta cu sucitorul, apoi li se da forma de corn. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu galbenusul batut cu laptele, apoi se presara mac si susan. Se dau la copt cam 25 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-cornuri de brutar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Sidy 1

30.05.2010, 16:40

Madi arata nemaipomenit de bine cornurile tele !!!
Le fac si eu dar ...se topesc asa calde daca suntem toti 6 acasa....

madi_marin 1

30.05.2010, 16:59

Sidy...multumesc si spor la treaba...

mena29 1

26.07.2010, 11:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lipie arabeasca