Mini cozonacei

de ionela2682 in Dulciuri, 2 Iun 2011 | 3043 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru 12 briose
  • 1 ceasca lapte
  • 1 cub de drojdie
  • 1 ceasca zahar
  • 3 galbenusuri
  • arome:coaja si suc de lamaie
  • zahar si esenta de vanilie
  • 1 ceasca ulei
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura
  • nuca
  • ciocolata
  • 2-3 lg ulei
  • stafide
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini cozonacei:

-zaharul si drojdia se dizolva in laptele caldut.adaugam si aromele


-in lapte adaugam si galbenusurile..incepem sa adaugam faina cat sa obtinem un aluat mai tarisor


-incepem sa framantam adaugand uleiul pana ce aluatul nu se va mai lipi de maini.


-acoperim vasul si-l lasam sa se odihneasca pana ce-si dubleaza volumul


Umplutura:


-radem nuca si ciocolata peste care adaugam putin ulei


-dupa ce aluatul a crescut suficient se inmarte in 2 iar cele doua bucati la randul lor in cate 6 mai mici =>12


-se formeaza cozonaceii punand in mijlocul fiecaruia cate o lingura de umplutura


-se vor lasa din nou la crescut


-se ung cu ou,si presara susan ,deasupra


-se coc pana trec testul scobitorii!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini cozonacei" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

RuxyRux 1

03.06.2011, 21:53

Splendid

ionela2682 1

04.06.2011, 18:19

mihaelar63 1

16.06.2011, 07:32

Bine ca stiu unde gasesc sursa de inspiratie daca vreau sa fac si eu

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Felicia