Inghetata cu frisca si stracciatella

de Miha in Dulciuri, 26 Aug 2009 | 3551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 ml lapte
  • 50 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • esenta de vanilie
  • 250 ml frisca lichida
  • 100 g ciocolata
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu frisca si stracciatella:

Laptele,zaharul si galbenusurile se pun la fiert,la foc mic,amestecand continuu sa nu se afume sau sa se formeze cocoloase.Se lasa la racit.

In compozitia bine racita se incorporeaza frisca batuta cu vanilie si ciocolata tocata.


Se uniformizeaza si se da la congelator pentru cateva ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu frisca si stracciatella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Miha 1

26.08.2009, 23:40

Mai Oana,daca nu te-am convins toata vara,poate reusesc o data cu toamna.

Oana 1

26.08.2009, 23:55

Mai, Miha, la orice prajitura ma incumet si imi place mult sa bucataresc, dar la inghetata... nu stiu de ce, nu ma trage nimic Cu toate ca daca mi-ar facea cineva n-as refuza Mai ai???

Miha 1

26.08.2009, 23:56

De asta nu mai am...dar am alta.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

5552 puncte

RODIMUR

4690 puncte

lucy2002

3971 puncte

mihaelar63

3812 puncte

oanapl

3041 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort Bucataras