Inghetata cu frisca si stracciatella

de Miha in Dulciuri, 26 Aug 2009 | 2712 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 ml lapte
  • 50 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • esenta de vanilie
  • 250 ml frisca lichida
  • 100 g ciocolata
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu frisca si stracciatella:

Laptele,zaharul si galbenusurile se pun la fiert,la foc mic,amestecand continuu sa nu se afume sau sa se formeze cocoloase.Se lasa la racit.

In compozitia bine racita se incorporeaza frisca batuta cu vanilie si ciocolata tocata.


Se uniformizeaza si se da la congelator pentru cateva ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu frisca si stracciatella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Miha 1

26.08.2009, 23:40

Mai Oana,daca nu te-am convins toata vara,poate reusesc o data cu toamna.

Oana 1

26.08.2009, 23:55

Mai, Miha, la orice prajitura ma incumet si imi place mult sa bucataresc, dar la inghetata... nu stiu de ce, nu ma trage nimic Cu toate ca daca mi-ar facea cineva n-as refuza Mai ai???

Miha 1

26.08.2009, 23:56

De asta nu mai am...dar am alta.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura RIGO-JANCSI