Mini eclere

de LadyCrs in Dulciuri, 25 Apr 2012 | 7052 vizualizari

COMENTARII (18)

Panacris 1

25.04.2012, 17:48

Delicioase!

Cris2711 1

25.04.2012, 17:52

ce imi plac eclerele

T I M E A 1

25.04.2012, 18:10

super ! vreau si eu !!!!!!

Lau 1

25.04.2012, 18:20

imi plac

cocolina 1

25.04.2012, 18:30

foarte bune si frumoase

MotanLaOale 1

25.04.2012, 18:35

bun bun

Miha 1

25.04.2012, 19:35

Cris, eu am facut si cu mai putina faina si au iesit foarte bine.

http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2012/04/eclere-cu-crema-de-vanilie-si-frisca.html

Faina se pune toata deodata peste lichidul fierbinte si se amesteca cu un tel. Imediat compozitia se "strange" si poti amesteca abia abia.

LadyCrs 1

25.04.2012, 19:45

Aici să fie oare buba? Că nu am pus făina toată odată, ci puțin câte puțin și amestecam?

Miha 1

25.04.2012, 19:50

Da, cred ca aici ai gresit. Lasa...nu fi necajita, data viitoare va fi mai bine.

LadyCrs 1

25.04.2012, 19:52

Mulțumesc pentru sfaturi :*:*

diaconta 1

25.04.2012, 20:21

as vrea si eu Lady

deyutzky 1

25.04.2012, 20:43

imi plac tare mult eclerele

Sim0na 1

25.04.2012, 21:04

Rocsi 1

25.04.2012, 21:20

yamiiii..vreau si eu din bunatatile astea

iry-gabriela 1

25.04.2012, 21:52

mmmmmmm,dar pofta mare mi-ai facut

Bya Ralu 1

25.04.2012, 21:59

arata bine

mamaieelena 1

26.04.2012, 19:16

bune,bune

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 23:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Choux a la Creme