Mini gogosi de post

de bucatarimcudiana in Dulciuri, 18 Apr 2011 | 3085 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 500gr faina
  • 1 + 1/2 lingurita drojdie uscata
  • 1lingura zahar
  • 1lingurita sare
  • 300 ml apa calda
  • 30 ml ulei
  • pentru prajit :
  • ulei
  • pentru pudrat
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini gogosi de post:

aluatul l-am facut la masina de paine, am adaugat mai intai ingredientele lichide , dupa care urmeaza cele solide.

 dupa 1ora si 30 min. aluatul este bun de lucrat

am intins aluatul si cu ajutorul formelor am facut diverse figurine, pe care le mai las la crescut cam 20 min.

gogosile le-am prajit in ulei incins pe ambele parti, si le-am scos pe servetele absorbante, se pudreaza cu zahar pudra si se servesc caldute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini gogosi de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Mini gogosi de post-0
Mini gogosi de post-1
Mini gogosi de post-2
Mini gogosi de post-3
Mini gogosi de post-4
Mini gogosi de post-5
Mini gogosi de post-6

COMENTARII (17)

bucatarimcudiana

bucatarimcudiana 1

19.04.2011, 16:28

rocsi multumesc de aprecieri

bucatarimcudiana

bucatarimcudiana 1

19.04.2011, 16:28

mirela te rog sa servesti

elena1988

elena1988 1

21.04.2011, 09:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!