Mini gugulufi cu ciocolata alba

de gaby_duceag in Dulciuri, 15 Mai 2011 | 1517 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un varf cutit sare
  • 150 gr zahar
  • 1/2 lingurita praf copt
  • o lingura cacao
  • 150 gr ciocolata alba + 100 gr pentru glazura
  • 3 linguri ulei
  • o lingurita margarina
  • o cana plina faina alba
  • un vf. cutit sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini gugulufi cu ciocolata alba:

Punem intr-un bol ouale, uleiul si zaharul si mixam 4-5 minute.

Adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.

Ciocolata o tocam cu un cutit in bucatele marisoare.

O adaugam peste amestec. Punem si cacaua si amestecam.

Ungem formele cu putin ulei si punem cate o lingura din compozitie.

Preincalzim cuptorul si introducem formele lasandu-le la 165 grade pentru aproximativ 15-20 minute. Facem testul cu scobitoarea.



Cand sunt reci le glazuram cu restul de ciocolata alba care a fost topita impreuna cu margarina.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini gugulufi cu ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

16.05.2011, 09:45

Nu fac fite !!!!
Accept si mini si medi

Anamaria7 1

16.05.2011, 13:48

gaby, si mie

Bya Ralu 1

11.02.2013, 17:19

buni

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

”Urși” de mămăligă cu brânză

de RODIMUR 5

ieri la 19:36

Salata de cruditati

de Oana 9

ieri la 14:09

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

pe 15.10 la 22:37

Desert prajitura cu mere si branza

de Rocsi 9

pe 15.10 la 21:36

RETETA RECOMANDATA
Amandine