Mini gugulufi cu ciocolata alba

de gaby_duceag in Dulciuri, 15 Mai 2011 | 1426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un varf cutit sare
  • 150 gr zahar
  • 1/2 lingurita praf copt
  • o lingura cacao
  • 150 gr ciocolata alba + 100 gr pentru glazura
  • 3 linguri ulei
  • o lingurita margarina
  • o cana plina faina alba
  • un vf. cutit sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini gugulufi cu ciocolata alba:

Punem intr-un bol ouale, uleiul si zaharul si mixam 4-5 minute.

Adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.

Ciocolata o tocam cu un cutit in bucatele marisoare.

O adaugam peste amestec. Punem si cacaua si amestecam.

Ungem formele cu putin ulei si punem cate o lingura din compozitie.

Preincalzim cuptorul si introducem formele lasandu-le la 165 grade pentru aproximativ 15-20 minute. Facem testul cu scobitoarea.



Cand sunt reci le glazuram cu restul de ciocolata alba care a fost topita impreuna cu margarina.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini gugulufi cu ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

16.05.2011, 09:45

Nu fac fite !!!!
Accept si mini si medi

Anamaria7 1

16.05.2011, 13:48

gaby, si mie

Bya Ralu 1

11.02.2013, 17:19

buni

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

ieri la 22:01

Baclava

de Ancutsa 5

ieri la 21:58

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Figaro, reteta de la mama mea